Om oss på Fritidsfordon

Vi på Fritidsfordon Öst har tillsammans lång erfarenhet i branschen som sträcker sig ända tillbaka till 60-talet. Sammantaget med alla våra erfarna samarbetspartners erbjuder vi hög kvalitet med ett komplett utbud och alltid ett välfyllt lager av nya och begagnade husbilar och husvagnar.  Vi levererar också nya fordon från de mest framgångsrika och uppskattade märkena på marknaden KABE och Adria. Med detta ger vi våra kunder de allra bästa förutsättningarna att lyckas med sitt köp och ägande.

I Linköping är vi en fullserviceanläggning där vi säljer nya KABE och Adria samt begagnade husbilar och husavagnar. Vår verkstad här är auktoriserad för att ta hand om din KABE och Adria och erbjuder bodelsservice men även motorservice, monteringsjobb, garantihantering  och mycket mer. Här hittar ni också en välsorterad tillbehörsbutik som är en KAMA Premiumdealer.

I Norrtälje ligger vårt fokus på att sälja bra begagnade husbilar och husvagnar av varierande märken och modeller till marknadsriktiga priser. Du hittar oss mitt i Roslagens famn med ett varierat lager. Även här har vi samarbete med KAMA som leverantör av tillbehör och dessa tar vi hem på beställning till våra kunder.

crown_2_hsb_2548x1434px.jpg